KORJAAMOMME

Lähetä sähköinen vikaselite korjaamollemme tulevasta koneestanne napsauttamalla tästä

Sähkökonekorjaamo Pasi Laine takuukorjaa (Takuuaika voimassa, valmistusvirheet) seuraavat merkit ja maahantuojien tuotteet.

Lisäksi takuuajan päätyttyä  asiakas veloitteiset korjaukset. Korjaamme alla mainittuja merkkejä.

Makita, Dewalt, Einhell, Elu, Bosch, Skill, Dremell, Black&Decker,  AXA,  Paslode naulaimet, Hurricane imurit,  Isojoen Konehallin maahantuomat tuotteet, Sähkötalo Harjun maahantuomat tuotteet, Esselten Rapid toimistonitojat, Nilfisk-Alto painepesurit ja imurit, Einhell Finland sähkötyökalut.

Olemme myös BOSCH sähkötyökalujen sopimushuolto takuun ulkopuolisille vaurioille, korjaamme koneet ja myymme varaosia Bosch koneisiin.

Isojoen Konehallin Takuu ja Huoltopalvelut Sähkökone korjaamo Pasi Laine TMI
IKH Service on koko maan kattava huoltoverkosto, joka koostuu alan ammattiliikkeistä. Huoltoliikkeissä koulutettu henkilöstö suorittaa huoltotyöt ammattitaidolla. Koneet tulevat huolletuiksi kohtuuajassa ja ennen kaikkea oikein. Asiallinen huolto takaa laitteen toiminnan sekä lisää merkittävästi laitteen käyttöikää. Näin saat laiteinvestoinneillesi parhaan mahdollisen tuoton.

Jos IKH maahantuomaan laitteeseenne tulee vikaa, tulee kone toimittaa tuotteen myyjälle joka toimittaa koneenne meille tai voitte myös itse toimittaa koneen suoraan huoltoomme, tällöin koneenne käsittelyaika on nopeampi. Jos tuotte koneen suoraan huoltoomme, muistattehan ottaa lasku/kuittikopion tuotteestanne mukaan.

  • Huoltokorjaamomme huoltaa kaikki IKH paineilma-, sähkö- ja hydrauliikkatyökalut (ei Hitachi ja Milwaukee merkkiset).

Sähkökonekorjaamo Pasi Laine takuu huoltaa Kauppahuone Harjun, Einhell,   koneet ja laitteet. Kauppahuone Harjun tuotteissa ja Einhell Finland sähkötyökaluissa on 24kk takuu.

Kauppahuone Harju on toiminut saksalaisen Einhell Germany AG:n yhteistyökumppanina vuodesta 2000. Einhellillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötyökalujen ja -koneiden suunnittelusta ja valmistuksesta.

Separet polttavat käymälät

Kausihuollon varaus

Polttavat käymälät tarvitsevat säännöllistä huoltamista toimiakseen oikein ja optimaalisesti. Suositeltu huoltoväli on 1000 vastustunnin tai 5 vuoden välein.

Kausihuollon (suositushinta 389 €) hinta voi vaihdella. Ainoastaan vastuksen vaihto sisältyy kausihuollon hintaan. Muiden osien vaihto veloitetaan erillisen varaosahinnaston ja tuntiveloituksen mukaan. Huoltoehdot pääset lukemaan kilkkaamalla tästä.

Voit lomakkeen lisätietoihin kirjoittaa, mikäli haluat jonkin viankorjauksen kausihuollon yhteydessä.

  ESSELTEN MYYMIEN LAITTEIDEN TAKUUAJAT JA KÄYTÄNNÖN OHJEET

Esselten maahantuomien tuotteiden osalta toimitaan valmistajan vahvistamien takuu-ehtojen mukaisesti. Esselten edustamat tuotemerkit jaetaan ns. high cost – ja low cost – tuotteisiin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistus- tai materiaalivika, vaihdetaan takuunalaiset low cost -tuotteet aina uuteen poislukien yksilöidyt Rapid-tuotteet. Takuunalaiset high cost -tuotteet takuuhuolletaan tai vaihdetaan uuteen tai uutta vastaavaan.

Takuupalautus tilataan Matkahuollolta (asiakaspalvelu p. 0800-132 582) käyttäen Esselte Office Products Oy:n asiakkaille veloituksetonta sopimusnumeroa 0940 3119. Takuuhuollettavien Rapid-tuotteiden takuuasioissa jälleenmyyjä voi olla suoraan yhteydessä Sähkökonekorjaamo Pasi Laine TMI (puh. 03-5898990).

Asiakaspalvelumme auttaa mahdollisissa lisäkysymyksissä.

ystävällisin terveisin
Esselte Office Products Oy
asiakaspalvelu
puh 040-700 4383 (klo 9.00-15.00)
fax 09-550 261
e-mail asiakaspalvelu@esselte.com

Suomitrading Oy

korjaamme Suomi tradingin maahantuomat koneet

Toimittaaksenne laitteenne huoltoomme, ottakaa yhteyttä asiakaspalvelu@suomitrading.fi 0104303490.
Suomitrading asiakaspalvelu auttaa koneen toimittamisesta huoltoomme (Postin kuljetus)

Stokker

Takuukorjaamme Stokkerin maahantuomat Scheppach koneet ja laitteet.